Senior StaffingWelkom bij MY Recruit!

Recruit a Student en SeniorStaffing willen hun team uitbreiden en zijn op zoek naar meer mensen zoals jij! Daarom is de MY Recruit-app ontwikkelt. Met deze app wordt jij ambassadeur van Recruit a Student of Senior Staffing. Als ambassadeur kun je punten verdienen wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en voor de stappen die zij maken doormiddel van MY Recruit.

MY Recruit draait om het recruiten van nieuwe mensen die deel uit willen maken van Recruit a Student of Senior Staffing. Zodra jij iemand aandraagt via de app begint de teller al te lopen en ontvang jij per prestatie steeds weer extra punten. Hoe meer mensen jij aandraagt en hoe beter zij het doen, hoe meer punten er bij jou binnenkomen. Binnen de app zijn verschillende levels die je kunt behalen door het verzamelen van punten. Wanneer je een nieuw level bereikt, ontvang je een leuke beloning.

Hoe meer uren de personen die jij aandraagt werkt, hoe meer punten jij krijgt. Daarnaast is er in de app ook een ‘leader board’. Hierbij kan je om de drie maanden tot beste ambassadeur bekroond worden. Deze bekroning brengt grote beloningen met zich mee!

Stap 1: Je kan aan de slag om punten te scoren door de app te downloaden in de App Store of in Google Play (MY Recruit)


​ 

Stap 2: Log in met jouw PoolmanagerWeb gegevens. Heb je nog geen inloggegevens? Neem contact op met nicky@recruitastudent.nl

Stap 3: Schrijf nieuwe mensen in via de applicatie en speel het spel! Door het verdienen van punten bereik je steeds een hoger level wat leidt tot leuke beloningen.


Rewards

Iedere keer als jij het volgende level vrijspeelt krijg je de prijs die op dat moment bij dat level hoort. Het zal je verbazen hoe gemakkelijk de eerste levels te bereiken zijn!

De prijzen (rewards) van de eerste 10 levels zijn:

Level 1: Bespaar een jaar lang Knaeken met heel veel studentenkorting!
Level 2: BiosBox; om na het harde werken even te kunnen relaxen.
Level 3: Portable Powerbank; altijd opgeladen waar jij ook wilt.
Level 4: Koffer; alle benodigdheden om de zomer door te komen.
Level 5: Bluetooth box; voor alle warme zomeravonden of goede feestjes.
Level 6: Kratvat; het handige hulpje om je kratje bier eenvoudig achterop de fiets te vervoeren. Uiteraard doen wij er een kratje bier bij!
Level 7: Avondje Italiaans; voor een avondje uit of lekker op de bank, aan jou de keuze.
Level 8: Sloepenvaart; met twee personen lekker varen door een stad in Nederland.
Level 9: Je (studenten)huis spik en span; laat iemand anders eens een keer jouw woning poetsen.
Level 10: Laat alle stress en drukte wegmasseren.

Om niet gelijk alles te verklappen, worden de rewards van level 11 en verder gecommuniceerd via onze social mediakanalen en website. Houd deze dus goed in de gaten. Heb je toch meer interesse in cash? Dan kunnen we 50% van de waarde van de beloning aan je brutoloon toevoegen.

Naast de rewards voor elk level dat je vrijspeelt, is er ook nog het leaderboard. Elke vier maanden krijgt de ambassadeur die op dat moment op goud staat (1e plek) een prijs en start het leaderboard opnieuw voor vier maanden. Deze prijs is nog niet bekend, maar deze zijn zeker de moeite waard om voor te spelen!!

Spelregels

Natuurlijk zijn er ook een paar regels om dit spel in goede banen te laten lopen.

 1. Recruit a Student verwacht dat jij recruits aanbrengt die minstens zo leuk zijn als jij
 2. MY Recruiters behoren gepast om te gaan met de data die zij ontvangen ten behoeve van MY Recruit
 3. Recruit a Student houdt het recht om de game (tijdelijk) stop te zetten
 4. Recruit a Student houdt het recht om jouw recruit toch af te wijzen
 5. Punten die zijn uitgegeven voor een recruit die niet gaat werken binnen 5 weken voor Recruit a Student worden ingetrokken.
 6. De rewards wisselen van tijd tot tijd en er kunnen geen rechten aan worden ontleend
 7. Het meedoen aan het leaderbord is alleen voor ambassadeurs die voor Recruit a Student werken.

  Heb jij na alle informatie nog vragen over MY Recruit? Neem dan contact op met Nicky Basstein via nicky@recruitastudent.nl of bel naar 088 522 00 78

  SeniorStaffing

  Label van Recruit a Student

  Professionals

  Volg ons

  • Volg Senior Staffing op Facebook
  • Volg Senior Staffing op Instagram
  • Volg Senior Staffing op LinkedIn
  • Volg Senior Staffing op Twitter
       © 2018 Senior Staffing | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden